Denkt u erover om een sauna te (laten) installeren in of bij uw woning? Dan heeft de kachel in deze sauna hoogst waarschijnlijk een hoge aansluitwaarde. Mogelijk moet er een eindgroep bij, maar een verzwaring van de aansluiting en daarmee een mogelijke aanpassing van de groepenkast is ook zeer waarschijnlijk.

Daarnaast gelden er voor sauna’s die ter plaatse gefabriceerd worden en niet geprefabriceerd zijn (en voldoen aan een relevante productnorm), ook nog eisen met betrekking tot de plaats waar wel of geen elektrisch materieel geplaatst mag worden. Dit lijkt een beetje op de eisen die voor een badkamer gelden.

Dan moet er natuurlijk ook nog draad of kabel naar het aansluitpunt. De keuze is afhankelijk van een aantal factoren, zoals afstand en aangesloten vermogen. Kortom, enige inhoudelijke kennis is wel noodzakelijk. Meints Techniek is erkend elektricien en kan samen met u kijken wat de beste oplossing is in uw situatie.

Neem voor vrijblijvend advies of een offerte contact op. Dit kan door middel van het contactformulier of telefonisch via 06-39300450