Bij Meints Techniek kunt u terecht voor de volgende diensten op het gebied van elektrotechniek:

Wijzigingen of uitbreidingen aan de elektrische installatie.


Wanneer de groepenkast door uitbreiding of wijziging van de installatie, of ouderdom, toe is aan vervanging of uitbreiding wordt gekeken naar de staat, wensen en geldende eisen om zo een goed mogelijk advies te geven.


Bij het kiezen van een kookplaat of fornuis is het van belang om te weten wat de aansluitwaarde van het toestel is. Daarnaast is de aanwezigheid van krachtstroom en/of zonnepanelen mogelijk van invloed op de keuze. Meints techniek adviseert de best passende oplossing voor uw situatie.


Wanneer de stroom uitvalt door kortsluiting, overbelasting of een aardlekfout, of wanneer schakelingen niet doen wat ze moeten doen, helpt Meints Techniek met het opsporen en verhelpen van de storing.


Meints Techniek is actief op het gebied van duurzaamheid. U kunt bij ons terecht voor de aanleg van zonnepanelen, het plaatsen van energiebesparende LED verlichting en bijvoorbeeld het realiseren van een laadpunt van uw elektrische auto.

Het afval dat vrijkomt bij het slopen, wijzigen of uitbreiden van uw elektrische installatie, als ook het verpakkingsmateriaal, wordt waar mogelijk gescheiden aangeboden bij de afvalverwerkers, waardoor zoveel mogelijk materialen gerecycled kunnen worden. Hiermee draagt Meints Techniek ook zelf bij aan een duurzamere wereld.


Het aanvragen van krachtstroom (of 3-fasen aansluiting) is altijd een samenspel tussen de klant, installateur en netbeheerder. Meints Techniek stelt in overleg met de klant de wensen en behoeften vast en zorgt dat de netbeheerder de aanpassing aan de aansluiting kan uitvoeren.